Afgelast: Alleen Sukkels Hebben Het Druk! ;-)

Theatermakers Karlijn van Kruchten en Esther de Haas presenteren samen met de medewerkers bij 2Switch de muzikale theatervoorstelling ‘Alleen sukkels hebben het druk ;-)’. Een welkome reminder om altijd ruimte te maken voor je passies en dromen, hoe druk je soms ook bent.

In verband met de COVID-19 maatregelen is deze voorstelling afgelast.

We keken uit naar een mooi weekend vol prachtige verhalen en muziek. Gemaakt door theatermakers Karlijn van Kruchten en Esther de Haas samen met medewerkers en vrijwilligers bij 2Switch. Echter, moeten we ons verhouden tot de huidige COVID-19 maatregelen. Daarin zien we geen mogelijkheid om de theatervoorstelling te spelen.

De theatervoorstelling bestond uit verschillende verhalen die we nu op een andere manier met jullie willen delen, namelijk via film. Wanneer de film wordt gepresenteerd is nog onbekend. Houdt daarom onze kanalen in de gaten.

Heb je kaartjes gekocht? Dan zorgen wij ervoor dat het geld terug op je rekening wordt gestort. Daarover ontvang je nog bericht. Wanneer je binnen drie weken geen bericht hebt ontvangen of het bedrag niet terug op je rekening hebt gekregen, neem dan even contact met ons op via info@ruimtekoers.nl.

Veel liefs van Team Ruimtekoers


Een voorstelling over ruimte maken voor je passie

Het is maart 2019 en Arnhem gaat in lockdown. We zouden eindelijk ruimte maken voor weggestopte passies en verlangens, weet je nog? Nou, zo was het niet voor iedereen. De ambitieuze theatermakers Karlijn van Kruchten en Esther de Haas dompelden zich onder in de wereld waar de lockdown niet per sé met vreugdezucht werd ontvangen. Als vrijwilliger werkten zij maanden bij de Voedselbank en maakten kennis met hen die leven in een armoedesituatie. Ook gingen zij aan de slag bij Kringloopwinkel 2Switch waar zij werkten met mensen die behoefte hebben aan ondersteuning in hun zoektocht naar passende arbeid.

Tijdens deze maanden werden vooroordelen gekanteld, spiegels voorgehouden en te grote ambities bevraagd. Want, gaan die passies nou over het grootste dat je over vijf jaar bereikt móét hebben? Of aan de stapjes van groei die bijdragen aan dagelijks geluk? Hoe maken we met elkaar ruimte om te kunnen genieten van persoonlijke momenten dat ons mens maakt?

Het decor voor deze eindejaarsvoorstelling is de winkel en het magazijn van 2Switch. Vanuit deze, voor hen veilige ruimte, blikken de medewerkers van 2Switch en de theatermakers terug op hun gedeelde momenten van persoonlijke groei. Bovendien delen zij met het publiek de lessen voor een nieuw jaar vol met passies en dromen die werkelijkheid worden.

Informatie

De locatie voor de voorstelling is 2Switch aan de Westervoortsedijk 120 6827 AX in Arnhem. Parkeren is mogelijk, maar fietsen is gezonder 🙂

Er worden drie voorstellingen gespeeld. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december is inloop om 19.30 uur en de start om 19.45 uur, einde om 21.00 uur. En zondag 19 december is de inloop om 15.30 uur, de start om 15.45 uur en het einde om 17.00 uur. De voorstelling bestaat uit een route door de winkel van 2Switch en een afsluitende voorstelling in het magazijn. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Na de voorstelling is er ruimte voor gesprek aan de bar in de winkel van 2Switch. Kan je niet wachten om iets met ons te delen. Mail dan vooral naar info@ruimtekoers.nl.

Kaartjes kosten 5,00 euro. Vrienden van de deelnemers of mensen met een Gelrepas betalen 2,50 voor een vriendenticket. Je kunt ook een kaartje kopen van 17,50. Dan wordt er 12,50 van je ticketprijs overgemaakt aan Stichting Kruispunt, zij ondersteunen dak- en thuislozen met een huiskamer in Arnhem en kunnen bijdragen in de koude maanden van het jaar goed gebruiken.

We volgen de adviezen op van het RIVM en het kabinet en willen werken aan een voor iedereen veilige voorstelling. Daarom gelden de volgende maatregelen bij de voorstelling:

  • De voorstelling is alleen te bezoeken met een geldig corona toegangsbewijs
  • Houd 1,5 meter afstand in de locatie
  • Wij dragen zorg voor voldoende ventilatie en desinfectie mogelijkheden
  • Mondkapjes zijn niet verplicht, maar voelt je vrij om er een te dragen

De voorstelling is ook bereikbaar en beschikbaar voor mensen met een beperking. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met Diederik via diederik@ruimtekoers.nl.

Blijf op de hoogte van Ruimtekoers

Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar de Ruimtekoers nieuwsbrief!

© 2024 Bureau Ruimtekoers